KRD IG
20 lutego 2018

 ZAPROSZENIE DO PRZYGOTOWANIA I PRZEDSTAWIENIA OFERTY NA REALIZACJĘ PROJEKTU pt. „WSPARCIE EKSPANSJI POLSKIEGO SEKTORA DROBIARSKIEGO NA WYBRANYCH RYNKACH PAŃSTW TRZECICH”

 ZAPROSZENIE DO PRZYGOTOWANIA I PRZEDSTAWIENIA OFERTY NA REALIZACJĘ PROJEKTU pt. „WSPARCIE EKSPANSJI POLSKIEGO SEKTORA DROBIARSKIEGO NA WYBRANYCH RYNKACH PAŃSTW TRZECICH”

Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza zaprasza do przygotowania i przedstawienia oferty dla projektu pt.: „Wsparcie ekspansji polskiego sektora drobiarskiego na wybranych rynkach krajów trzecich”.

Termin składania ofert upływa 7 marca 2018 r. do godz. 12.00.
Treść Zaproszenia: pobierz.pdf
—————————

23.02.2018 r. AKTUALIZACJA TRESCI ZAPROSZENIA do przygotowania i przedstawienia oferty dla projektu pt.: „Wsparcie ekspansji polskiego sektora drobiarskiego na wybranych rynkach krajów trzecich”.

W nawiązaniu do zamieszczonego w dniu 20.02.2018 r.  Zaproszenia do przygotowania i przedstawienia oferty na realizację projektu „wsparcie ekspansji polskiego sektora drobiarskiego na wybranych rynkach państw trzecich”

w zakresie:
• organizacji udziału KRD-IG w targach Food Hotel Asia w Singapurze;
• organizacji misji do Chin i udziału w IFPS w Szanghaju;
• organizacji delegacji KRD-IG do Chin – spotkania z administracją (np. AQSIQ, CNCA, CIQA);
• organizacji misji do Republiki Południowej Afryki;
• organizacji misji do Indonezji;
• działań dodatkowych, 

pragniemy sprostować informacje zawarte w zaproszeniu:

1.  Str. 4, SINGAPUR, Organizacja stoiska:
-> KRD-IG wyjaśnia, iz ma wstępnie zarezerwowaną przestrzeń wystawienniczą na targach FHA, jednak w ofercie mogą Państwo przedstawić inną rekomendację lokalizacji, dlatego nie załączamy planu powierzchni. Organizator targów jest poinformowany, że jesteśmy w trakcie przetargu i może udostępniać innym podmiotom informację o zarezerwowanej przez KRD-IG lokalizacji;

2. Str. 8. KRYTERIA OCENY, AD.K1.
-> możliwe do uzyskania max. 15 punktów;

3. Str. 9. KRYTERIA OCENY, AD.K4.
-> Ocena efektywności zaproponowanych dodatkowych działań wspierających i przyznanie 0-5 pkt w zależności od indywidualnej oceny danego z ekspertów.

Treść Zaproszenia (ujednolicone) po wprowadzeniu w/w korekt:
pobierz.pdf

Pozostałe
Aktualności
Stan ognisk grypy ptaków w Polsce
16 stycznia 2024

Stan ognisk grypy ptaków w Polsce...

Czytaj
9 paradoksów strategii „Od pola do stołu”
25 marca 2021

9 paradoksów strategii „Od p...

Czytaj
9 stycznia 2025

ZAPYTANIE OFERTOWE DOTYCZĄCE PROJEKTU (ZADANIA) PT.: „SKŁADKI DO M...

Czytaj
Ograniczenia importowe
31 grudnia 2024

Ograniczenia importowe...

Czytaj
30 grudnia 2024

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT NA WDROŻENIE 3-LETNIEGO PROGRAMU INFO...

Czytaj
23 grudnia 2024

European poultry: a sustainable choice Europejski drób: zrównoważ...

Czytaj
WYBÓR WYKONAWCY PROJEKTU (ZADANIA) PT.: „POLSKI DRÓB W CHINACH, CZYLI PROMOCJA POLSKIEGO MIĘSA DROBIOWEGO PODCZAS TARGÓW SIAL CHINA”
20 grudnia 2024

WYBÓR WYKONAWCY PROJEKTU (ZADANIA)...

Czytaj
ZAPYTANIE OFERTOWE DOTYCZĄCE PROJEKTU (ZADANIA) PT.: „POLSKI DRÓB W CHINACH, CZYLI PROMOCJA POLSKIEGO MIĘSA DROBIOWEGO PODCZAS TARGÓW SIAL CHINA”
6 grudnia 2024

ZAPYTANIE OFERTOWE DOTYCZĄCE PROJE...

Czytaj
Indyk ma wiele do dania – podsumowanie października 2024
28 listopada 2024

Indyk ma wiele do dania – podsumo...

Czytaj
SIAL Paris 2024 – wydarzenie, na którym nie mogło nas zabraknąć!
31 października 2024

SIAL Paris 2024 – wydarzenie,...

Czytaj
Indyk ma wiele do dania – podsumowanie września 2024
31 października 2024

Indyk ma wiele do dania – pod...

Czytaj
facebook dobry drob linkedin dobry drob

Wyszukiwarka: