KRD IG

Komisje

W Krajowej Radzie Drobiarstwa – Izbie Gospodarczej działa osiem Komisji i jedna Sekcja.

Komisja Producentów Gęsi i Kaczek

Przewodniczący: Krzysztof Terlikowski

Sekcja Producentów Pierza i Puchu

Przewodniczący: Paweł Tynor

Komisja Producentów Kurcząt i Indyków

Przewodniczący: Maciej Sośnicki

Komisja Bezpieczeństwa Żywności, Weterynarii i Przetwórstwa Mięsa Drobiowego

Przewodniczący: Leszek Lemke

Komisja Producentów i Przetwórców Jaj

Przewodnicząca: Krystyna Karkoszka

 

Komisja Hodowli, Wylęgu i Oceny Drobiu

Przewodnicząca: Barbara Biesiada-Drzazga

Komisja Strategicznego Rozwoju

Przewodniczący: Adam Sojka

Komisja ds. Promocji i Komunikacji

Przewodniczący: Edyta Łuczyńska

Komisja Zrównoważonego Rozwoju

Przewodniczący:

Wyszukiwarka: