WYBÓR WYKONAWCY PROJEKTU (ZADANIA): „PROMOCJA POLSKIEGO DROBIU PODCZAS TARGÓW SUMMER FANCY FOOD SHOW”
Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza informuje, że w ramach ogłoszonego w dniu 29 marca 2023 r. Zapytania ofertowego dotyczącego projektu (zadania) pt.: „Promocja polskiego drobiu podczas targów Summer Fancy Food Show” wyłoniła podmiot, który zrealizuje ten projekt (zadanie).
W ramach przedmiotowej procedury do biura KRD-IG wpłynęła jedna oferta.
W ramach I ETAPU OCENY(ocena spełnienia warunków formalnych) oferta spełniła wymogi formalno-prawne.
W ramach II ETAPU OCENY(ocena jakości oferty) oceniana oferta Krajowej Izby Gospodarczej Centrum Promocji sp. z o.o., która na możliwą maksymalną ilość 100 punktów oceniona została na poziomie 96,00 pkt.
Wobec powyższego, Wykonawcą projektu (zadania) pt. ,,Promocja polskiego drobiu podczas targów Summer Fancy Food Show” została Krajowa Izba Gospodarcza Centrum Promocji sp. z o.o.
Gratulujemy !