KRD IG
4 lipca 2018

 ZAPYTANIE OFERTOWE DOTYCZĄCE PROJEKTU (ZADANIA) PT.: „PROMOCJA POLSKIEGO DROBIU NA TARGACH SIAL PARYŻ 2018

Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza zaprasza do przygotowania i przedstawienia oferty dotyczącej projektu (zadania) pt. „Promocja polskiego drobiu na targach SIAL Paryż 2018”.

Termin składania ofert upływa 18 lipca 2018 r. o godz. 12.00.

Treść Zapytania ofertowego —> pobierz.pdf 

Załączniki (1-4) do Zapytania ofertowego —> pobierz.pdf 

AKTUALIZACJA 2 Zapytania ofertowego z dnia 04 lipca 2018 r. dotyczącego projektu (zadania) pt. „PROMOCJA POLSKIEGO DROBIU NA TARGACH SIAL PARYŻ 2018”.

AKTUALIZACJA 2; 10 07 2018 r. 

KRD-IG zastrzegając sobie, w Zapytaniu ofertowym, prawo doprecyzowania szczegółów złożonych ofert w okresie przed rozstrzygnięciem przetargu, uprzejmie informuję, iż nastąpiła aktualizacja 2 Zapytania ofertowego z dnia 04 lipca 2018 r. dotyczącego projektu (zadania) pt. „PROMOCJA POLSKIEGO DROBIU NA TARGACH SIAL PARYŻ 2018”.

Wprowadzone zmiany w żaden sposób nie wpływają na zakres działań  oraz wysokość budżetu w ramach projektu (zadania).

 

Aktualizacja 2 Zapytania ofertowego dotyczy:

Strona 2.

ZAŁOŻENIA PROJEKTU:

 Usunięto jedną pozycję (jeden myślnik) w pkt. 1

– opłata ryczałtowa za media (ok. 70kw),

 

Było:

  1. Przygotowanie stoiska oraz jego budowa:

– przygotowanie projektu stoiska (3 strefy, w strefie biznesowej indywidualne stanowiska dla 12 firm), w tym projekt techniczny i rozplanowanie przyłączy mediów i ich rozprowadzeń;

– przygotowanie konstrukcji stoiska zgodnie z projektem,

– przygotowanie i wydruk elementów graficznych,

– transport elementów stoiska na trasie Polska-Francja-Polska (w tym transport materiałów reklamowych KRD-IG i producentów),

– montaż oraz demontaż stoiska wraz z zapleczem kuchennym,

– kompletne wyposażenie stoiska (meble i rekwizyty),

– opłata ryczałtowa za media (ok. 70kw),-

– zapewnienie niezbędnych wejściówek na targi.

– wynajem dodatkowej powierzchni magazynowej lub miejsca parkingowego z podłączeniem do mediów.

 

Jest:

  1. Przygotowanie stoiska oraz jego budowa:

– przygotowanie projektu stoiska (3 strefy, w strefie biznesowej indywidualne stanowiska dla 12 firm), w tym projekt techniczny i rozplanowanie przyłączy mediów i ich rozprowadzeń;

– przygotowanie konstrukcji stoiska zgodnie z projektem,

– przygotowanie i wydruk elementów graficznych,

– transport elementów stoiska na trasie Polska-Francja-Polska (w tym transport materiałów reklamowych KRD-IG i producentów),

– montaż oraz demontaż stoiska wraz z zapleczem kuchennym,

– kompletne wyposażenie stoiska (meble i rekwizyty),

– zapewnienie niezbędnych wejściówek na targi.

– wynajem dodatkowej powierzchni magazynowej lub miejsca parkingowego z podłączeniem do mediów.

 

Strona 3. / 4.

BUDŻET PROJEKTU:

 

Rozdysponowanie budżetu pomiędzy działaniami:

 Usunięto jedną pozycję (jeden myślnik) w pkt. 1
– opłata ryczałtowa za media (ok. 70kw),

 Zmieniono miejsce jednej pozycji (jednego myślnika) w pkt. 1

– wejściówki dla organizatorów i ekipy obsługującej stoisko (15 szt.),

i przypisano ją do innej powiązanej pozycji (wyższego myślnika) w tym samym punkcie patrząc od dołu  

Było:
1. Przygotowanie stoiska oraz jego budowa – do kwoty: 212 480,00 PLN brutto

Pozycja obejmuje:
– przygotowanie projektu stoiska, w tym projekt techniczny i rozplanowanie przyłączy mediów i ich rozprowadzeń;
– przygotowanie konstrukcji stoiska zgodnie z projektem,
– przygotowanie i wydruk elementów graficznych,
– transport elementów stoiska na trasie Polska-Francja-Polska (w tym transport materiałów reklamowych KRD-IG i producentów),
– montaż oraz demontaż stoiska wraz z zapleczem kuchennym,
– kompletne wyposażenie stoiska (meble i rekwizyty),
– opłata ryczałtowa za media (ok. 70kw),
– zapewnienie niezbędnych wejściówek na targi,
– wynajem dodatkowej powierzchni magazynowej lub miejsca parkingowego z podłączeniem do mediów.
– wejściówki dla organizatorów i ekipy obsługującej stoisko (15 szt.)

Jest:
Rozdysponowanie budżetu pomiędzy działaniami:

  1. Przygotowanie stoiska oraz jego budowa – do kwoty: 212 480,00 PLN brutto

Pozycja obejmuje:
– przygotowanie projektu stoiska, w tym projekt techniczny i rozplanowanie przyłączy mediów i ich rozprowadzeń;
– przygotowanie konstrukcji stoiska zgodnie z projektem,
– przygotowanie i wydruk elementów graficznych,
– transport elementów stoiska na trasie Polska-Francja-Polska (w tym transport materiałów reklamowych KRD-IG i producentów),
– montaż oraz demontaż stoiska wraz z zapleczem kuchennym,
– kompletne wyposażenie stoiska (meble i rekwizyty),
– zapewnienie niezbędnych wejściówek na targi, tj. wejściówki dla organizatorów i ekipy obsługującej stoisko (15 szt.),
– wynajem dodatkowej powierzchni magazynowej lub miejsca parkingowego z podłączeniem do mediów.

 

Treść Zapytania ofertowego (ujednolicone) po uwzględnieniu w/w korekt —> pobierz.pdf

AKTUALIZACJA Zapytania ofertowego z dnia 04 lipca 2018 r. dotyczącego projektu (zadania) pt. „PROMOCJA POLSKIEGO DROBIU NA TARGACH SIAL PARYŻ 2018”.

AKTUALIZACJA 09 07 2018 r. 

KRD-IG zastrzegając sobie, w Zapytaniu ofertowym, prawo doprecyzowania szczegółów złożonych ofert w okresie przed rozstrzygnięciem przetargu, uprzejmie informuję, iż nastąpiła aktualizacja Zapytania ofertowego z dnia 04 lipca 2018 r. dotyczącego projektu (zadania)
pt. PROMOCJA POLSKIEGO DROBIU NA TARGACH SIAL PARYŻ 2018”.

Wprowadzone zmiany w żaden sposób nie wpływają na zakres działań w ramach projektu (zadania).

 

Aktualizacja Zapytania ofertowego dotyczy:

 

Strona 2.

PRZEDMIOT PROJEKTU:

Było:

  • Przygotowaniem stoiska KRD-IG na udostępnionej przez KRD-IG powierzchni 232,5 m. kw. (2 wyspy), z uwzględnieniem 3 stref: biznesowej (osobne stanowiska dla 12 firm), VIP i kulinarnej, wraz z zaprojektowaniem i zabudową;

 

Jest:

  • Przygotowaniem stoiska KRD-IG na udostępnionej przez KRD-IG powierzchni 232,5 m. kw. (2 wyspy – plan powierzchni stanowi zał. Nr 5 do niniejszego zapytania ofertowego),  z uwzględnieniem 3 stref: biznesowej (osobne stanowiska dla 12 firm), VIP i kulinarnej, wraz z zaprojektowaniem i zabudową;

 

Strona 6.

KRYTERIA FORMALNE UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIENIA TYCH WARUNKÓW:

Było:

Oferty mogą złożyć podmioty mające osobowość prawną, posiadające doświadczenie w obsłudze projektów związanych z organizacją wyjazdów na konferencje, seminaria, posiedzenia unijnych organizacji branżowych.

Jest:
Oferty mogą złożyć podmioty mające osobowość prawną (przy konsorcjach dokumentację – pkt. 1.,2.,5. – przedstawia lider konsorcjum oraz konsorcjant), posiadające doświadczenie w obsłudze projektów związanych z organizacją stoisk targowych wraz z działaniami towarzyszącymi (pokazy kulinarne, degustacje, seminaria) na targach międzynarodowych w Europie.

 

Strona 10.

Załączniki:

Było:

  1. Formularz oferty.
  2. Wykaz wykonanych usług.
  3. Wykaz osób, które będą uczestniczyć w wykonaniu projektu (zadania).
  4. Oświadczenie Podmiotu dotyczące wyrażenia zgody (w przypadku wyboru oferty) na udostępnienie przez Dyrektora Generalnego      Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa w Biuletynie Informacji Publicznej KOWR informacji z realizacji projektu: nazwy i siedziby wykonawcy wybranego do realizacji przedmiotowego zadania (projektu), ze wskazaniem zakresu zrealizowanego zadania oraz wartości.

 

Jest:

Załączniki:

  1. Formularz oferty.
  2.      Wykaz wykonanych usług.
  3. Wykaz osób, które będą uczestniczyć w wykonaniu projektu (zadania).
  4. Oświadczenie Podmiotu dotyczące wyrażenia zgody (w przypadku wyboru oferty) na udostępnienie przez Dyrektora Generalnego Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa w Biuletynie Informacji Publicznej KOWR informacji z realizacji projektu: nazwy i siedziby wykonawcy wybranego do realizacji przedmiotowego zadania (projektu), ze wskazaniem zakresu zrealizowanego zadania oraz wartości.
  5. Plan Stoiska KRD-IG SIAL PARYŻ

Treść Zapytania ofertowego (ujednolicone) po wprowadzeniu w/w korekt —> pobierz.pdf 

Załącznik nr 5 —-> pobierz.pdf

Pozostałe
Aktualności
Stan ognisk grypy ptaków w Polsce
16 stycznia 2024

Stan ognisk grypy ptaków w Polsce...

Czytaj
9 paradoksów strategii „Od pola do stołu”
25 marca 2021

9 paradoksów strategii „Od p...

Czytaj
SIAL Paris 2024 – wydarzenie, na którym nie mogło nas zabraknąć!
31 października 2024

SIAL Paris 2024 – wydarzenie,...

Czytaj
Indyk ma wiele do dania – podsumowanie września 2024
31 października 2024

Indyk ma wiele do dania – pod...

Czytaj
Branżowe targi hodowli drobiu i produkcji jaj Poultry Tech2024
30 października 2024

Branżowe targi hodowli drobiu i pr...

Czytaj
4 października 2024

OŚWIADCZENIE KRAJOWEJ RADY DROBIARSTWA – IZBY GOSPODARCZEJ w zw...

Czytaj
WYBÓR Wykonawcy projektu (zadania) pt. „Ochrona wizerunku polskiego sektora drobiarskiego na rynku krajowym” wraz z przeprowadzeniem przez niezależny podmiot badania efektywności projektu (zadania)
27 sierpnia 2024

WYBÓR Wykonawcy projektu (zadania)...

Czytaj
Zapytanie ofertowe dot. projektu: „Ochrona wizerunku polskiego sektora drobiarskiego na rynku krajowym” wraz z przeprowadzeniem przez niezależny podmiot badania efektywności projektu (zadania)
5 sierpnia 2024

Zapytanie ofertowe dot. projektu: ...

Czytaj
25 czerwca 2024

Zawiadomienie...

Czytaj
20 czerwca 2024

OŚWIADCZENIE w ramach pojawiających się w przestrzeni publicznej ma...

Czytaj
WYBÓR WYKONAWCY PROJEKTU (ZADANIA) PT. „KAMPANIA PROMOCYJNA MIĘSA INDYCZEGO NA RYNKU KRAJOWYM’’ WRAZ Z PRZEPROWADZENIEM PRZEZ NIEZALEŻNY PODMIOT BADANIA EFEKTYWNOŚCI PROJEKTU (ZADANIA)
19 czerwca 2024

WYBÓR WYKONAWCY PROJEKTU (ZADANIA)...

Czytaj
facebook dobry drob linkedin dobry drob

Wyszukiwarka: