Korzyści z członkostwa
Miej wpływ na wykorzystanie środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego
Korzystaj ze zbiorów unikalnej wiedzy i wieloletniego doświadczenia ekspertów KRD-IG
Uzyskaj dostęp do najświeższych i najrzetelniejszych informacji oraz badań rynkowych
Eksponuj swoje produkty na krajowych i zagranicznych targach branżowych
Weź udział w zagranicznych misjach handlowych dedykowanych branży drobiarskiej
Zaangażuj się w bieżące inicjatywy KRD-IG i rekomenduj przyszłe projekty
KRD-IG realizuje wiele rozbudowanych projektów, od opiniowania aktów prawnych do kampanii edukacyjnych. Wszystko po to, by polska branża drobiarska mogła rosnąć w siłę. Członkostwo w KRD-IG zapewnia możliwości czynnego udziału w każdej z tych inicjatyw. Wszyscy członkowie mogą też rekomendować własne pomysły promujące branżę. Dzięki temu KRD-IG może wspomóc wiele aktywności związanych z rozwojem polskiego drobiarstwa.
Kto może zostać
członkiem KRD-IG?
Członkowie zwyczajni:
1. Zakłady drobiarskie prowadzące ubój i przetwórstwo mięsa drobiowego, wytwórnie pasz
2. Zakłady drobiarskie prowadzące tylko ubój lub tylko przetwórstwo, zakłady przetwórstwa jaj
3. Fermy hodowlane, fermy reprodukcyjne drobiu, fermy towarowe produkcji żywca drobiu i jaj spożywczych
4. Zakłady wylęgowe drobiu, zakłady przetwórstwa pierza
5. Wojewódzkie, regionalne związki hodowców i producentów drobiu
Członkowie wspierający:
1. Uczelnie, instytuty naukowe, osoby fizyczne, prawne z dużym naukowym dorobkiem w zakresie drobiarstwa
2. Firmy produkujące na rzecz drobiarstwa