KRD IG
23 sierpnia 2019

WYBÓR Wykonawcy projektu (zadania) pt. „KSZTAŁTOWANIE WZORCÓW KONSUMENCKICH NT. MIĘSA DROBIOWEGO POPRZEZ EDUKACJĘ I ZAANGAŻOWANIE WE WSPÓLNE DZIAŁANIA” – część VI

Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza uprzejmie informuje, że w ramach ogłoszonego w dniu 13 sierpnia 2019 r. Zapytania ofertowego dotyczącego projektu (zadania) pt.: „Kształtowanie wzorców konsumenckich nt. mięsa drobiowego poprzez edukację i zaangażowanie we wspólne działania” – część VI, został wyłoniony następujący podmiot:
Część VI projektu – Wiadomości Drobiarskie Sp. z o.o.
Serdecznie gratulujemy.
Pozostałe
Aktualności
Stan ognisk grypy ptaków w Polsce
16 stycznia 2024

Stan ognisk grypy ptaków w Polsce...

Czytaj
9 paradoksów strategii „Od pola do stołu”
25 marca 2021

9 paradoksów strategii „Od p...

Czytaj
29 marca 2024

WYBÓR Wykonawcy projektu (zadania) pt.: „Składki do międzynarodow...

Czytaj
25 marca 2024

OŚWIADCZENIE Krajowej Rady Drobiarstwa-Izby Gospodarczej i Związku &...

Czytaj
15 marca 2024

ZAPYTANIE OFERTOWE DOTYCZĄCE PROJEKTU (ZADANIA) PT.: „SKŁADKI DO M...

Czytaj
Ograniczenia importowe
7 marca 2024

Ograniczenia importowe...

Czytaj
WYBÓR WYKONAWCY PROJEKTU (ZADANIA) PT.: „PROMOCJA POLSKIEGO DROBIU I JEGO PRZETWORÓW NA TARGACH ALIMENTARIA”
18 stycznia 2024

WYBÓR WYKONAWCY PROJEKTU (ZADANIA)...

Czytaj
2 stycznia 2024

ZAPYTANIE OFERTOWE DOTYCZĄCE PROJEKTU/ZADANIA: ,,PROMOCJA POLSKIEGO D...

Czytaj
18 grudnia 2023

ZAPROSZENIE do składania ofert na wybór agencji ewaluacyjnej dla uni...

Czytaj
20 października 2023

ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „EURSPO: Program promocyjny produk...

Czytaj
facebook dobry drob linkedin dobry drob

Wyszukiwarka: