kalendarzWitaj dziś jest poniedziałek, 23 października 2017 r.   Imieniny: Edwarda, Marleny, Seweryna dodaj do ulubionychdodaj do ulubionychenglish versionenglish version



forum
stronę odwiedziło:
2083924 osób

Aktualności branżowe

archiwum aktualnośći

Notatka z Warsztatów Szkoleniowych w dniu 7 marca 2006 r. w Warszawie na temat: „Higiena w procesie uboju drobiu i przetwórstwa mięsa drobiowego”

więcej
więcej

"Wpływ genotypu i systemu kur krajowej hodowli na cechy jakości jaj spożywczych" artykuł p. dr Ewy Gornowicz (Warszawa 23.02.2006)

więcej

WARSZTATY SZKOLENIOWE w ramach cyklu ”Sterowanie jakością w produkcji drobiarskiej” na temat: HIGIENA W PROCESIE UBOJU DROBIU I PRZETWÓRSTWA MIĘSA DROBIOWEGO

więcej
więcej
więcej
archiwum aktualnośći
Copyright © 2009 Krajowa Rada Drobiarstwa
Projektowanie stron Toruń